Veli Çilsal kendini otele kilitledi, çevik kuvvet olay yerinde

İflas eden Anı Tur’un ve Aurum Otellerinin sahibi Veli Çilsal’ın işletmeye verdiği otellerden birine girdiği, kapıları kilitlediği ve kiracıyı içeriye almadığı belirtiliyor.

Turizm Güncel 06.07.2021 23:16 06.07.2021 23:16

TurizmGüncel

Veli Çilsal’ın kiraya verdiği otellerle ilgili olarak ATG Hotels, Veli Çilsal ve Hikmet Arabacı arasında ilginç olaylar yaşanıyor.

ATG Hotels, Çilsal, Arabacı...

Veli Çilsal’ın otellerinin ana kiracısı olan ATG Hotels, otellerin işletmesini şirketin CEO’su olarak görev yapan Hikmet Arabacı’ya devretmiş, Hikmet Arabacı’nın da otellerin işletmesini ATG Hotels’den habersiz, Veli Çilsal’ın bilgisi dahilinde üçüncü bir kişiye devrettiği belirtilmişti. ATG Hotels’in Hikmet Arabacı hakkında yasal süreç başlattığında haberlere yansımıştı.Veli Çilsal'ın kardeşi Mustafa Çilsal

Veli Çilsal kendini otele kilitledi, kiracıyı içeriye almıyor

ATG Hotels’in Veli Çilsal’dan kiralayarak Asteria Zeus (Eski adıyla Aurum Moon) markasıyla işlettiği Didim’deki otelde skandal bir olay yaşandı.

Veli Çilsal’ın kardeşi Mustafa Çilsal ve yanında getirdiği bazı kişilerle otele girdiği, otelde çalışan 25 ATG Hotels çalışanını dışarı çıkardığı ve kimseyi otele almadığı belirtiliyor.WhatsApp Video 2021-07-06 at 22.36.29

Olay yerinden TurizmGüncel’e ulaşan ATG Hotels çalışanları, Veli Çilsal’ın kapıların arkasına masa ve sandalye yığdığı ve personeli otele sokmadığını belirtti. Çalışanlardan biri, ‘’Bu otelin işletmesi ATG Hotels’de. Alt işletmecinin iş yeri açma ve çalışma ruhsatı iptal edilmiş durumda. Otelin elektriği, suyu, ve diğer sözleşmeleri ATG Hotels adına.’’ dedi.

Otele çevik kuvvet polisi sevk edildi

Veli Çilsal’ın otele girerken, ‘’Alt kiracının güvenlik elemanları gelecek. Dışarı çıkmazsanız kötü şeyler olacak’’ diyerek personeli dışarı çıkardığı ileri sürüldü.

Otele ulaşan Çevik kuvvet polislerinin ise olay yerindeki bekleyişi sürüyor. Çilsal’ın polislere tapuyu gösterdiği, burası benim diyerek otelden çıkmadığı ifade edildi. Konuyla ilgili Aydın Valisi nezdinde girişimler olduğu da gelen bilgiler arasında.

TurizmGüncel’in Telegram kanalı yayında. Günün öne çıkan turizm haberleri için: https://t.co/KNoOKYG8OD pic.twitter.com/UUvgvILSA1

Orijinal Haber

Login and/or register to view page statistics